歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

2018-2019學(xué)年九年級(jí)英語下冊(cè) Module 3 Life now and then綜合能力演練(含解析)(新版)外研版.doc

  • 資源ID:3696602       資源大?。?span id="lzxnvru" class="font-tahoma">123KB        全文頁數(shù):7頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:9.9積分
快捷下載 游客一鍵下載
會(huì)員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要9.9積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號(hào),方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動(dòng)生成)
支付方式: 微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號(hào):
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會(huì)被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請(qǐng)使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請(qǐng)知曉。

2018-2019學(xué)年九年級(jí)英語下冊(cè) Module 3 Life now and then綜合能力演練(含解析)(新版)外研版.doc

Module 3 Life now and then 綜合能力演練 I. 單項(xiàng)選擇。 1. If you like the chicken,you may have as _______ as you can. A.much B.many C.more D.little 2. _______ the teachers in their school is about 200 and one fourth of them are _______ teachers. A.A number of; women B.A number of; woman C.The number of; women D.The number of; woman 3. _______ important to learn a foreign language. A.This B.That C.It D.It’s 4. The old writer lives _______,but he doesn’t feel _______. A.a(chǎn)lone;alone B.lonely;lonely C.a(chǎn)lone;lonely D.lonely;alone 5. The girl was _______afraid _______she threw her bag away. A. so, that B. too, to C. too, that D. enough, to  6. None of the students watched it _______. A. careful enough B. enough carefully C. carefully enoughD. enough careful  7. Water is the cheapest drink.And it’s also _______. A.healthier B.healthiest C.the healthier D.the healthiest 8. —The cake looks _______. —Yes,and it tastes even _______. A.well;good B.nice;better C.good;worse D.better;best 9. —As a student,we should study hard. —Yes._______ we study,_______ results we’ll get. A.The hard;the good B.The harder;the best C.The harder;the better D.The hardest;the best 10. I’ve heard that Zhuhai Chimelong Ocean Kingdom is one of ______ ocean parks in Asia. A.very large B.the larger C.much larger D.the largest 11. —What do you usually have for breakfast? —I used to _______ dumplings,but these days I’m used to ______ bread and milk. A.eat;have B.eating;having C.eating;have D.eat;having 12. Rose finished her study in the university and went to _______ a good job. A.take after B.look after C.care for D.search for 13. If my friends have any problems,my door is _______ open to them. A.never B.seldom C.sometimes D.a(chǎn)lways 14. —Some children can’t afford ______ necessary stationery. —Let’s donate our pocket money to them. A.buy B.buying C.to buy D.be bought 15. The couple _______ for nearly 30 years. A.have married B.have been married C.married D.have got married 【真題鏈接】 1. —When will he come? —When _______, I’ll let you know. A.does he come B.he comes C.will he come D.he will come 2. It’s every policeman’s dream to keep people and the traffic in good order. A. safe B. healthy C. busy D. famous 3. You have spent too much time playing computer games. That’s _______ your eyes hurt. A.why B.how C.what D.when II. 完形填空。 Once there lived a farmer called Henry.He had a brother,Mike,in town who was an excellent gardener.His skill and his beautiful trees were 1 everywhere. One day,Henry went to town to visit Mike.“Look,my brother,”said Mike.“Here is the best 2 tree from my garden.Take it home and 3 it so that you,and your children,and your children’s children can enjoy it.”Henry was 4 with the apple tree and went back home.The next morning,he began to 5 where he should plant it. “If I plant it on the hill,”said he to himself,“the wind might catch it and 6 down the fruit.If I plant it close to the road,people who pass by will pick some of them.But if I plant it…” 7 he planted the tree in the corner behind his house,where no one else could notice it.But the tree bore(結(jié)出) no fruit the first year,nor the second.Then Henry sent for his brother and said to him 8 ,“You have cheated me.This is the third year and it brings me 9 but leaves.” When Mike saw where the tree was planted,he laughed and said,“You have planted the tree in such a cold corner without 10 or warmth.How,then,could you expect flowers and fruit?” 1.A.simple B.famous C.similar D.common 2.A.pear B.grape C.a(chǎn)pple D.banana 3.A.sell B.wash C.hide D.plant 4.A.tired B.patient C.pleased D.popular 5.A.learn B.wonder C.realize D.understand 6.A.put B.cut C.push D.shake 7.A.Finally B.Firstly C.Luckily D.Certainly 8.A.happily B.a(chǎn)ngrily C.kindly D.carelessly 9.A.nothing B.something C.everything D.a(chǎn)nything 10.A.a(chǎn)ir B.earth C.water D.sunlight III. 閱讀理解。 1. Where is Jessy writing from? A. Sydney. B. New Zealand. C. Paris. D. Utah. 2. What did Donna and Frank do during their travelling? A. They visited museums. B. They took a boat ride. C. They sat at a street park. D. They watched movies in the cinema. 3. Which of the following is TRUE according to Anna’s Moments(朋友圈)? A. It is too noisy around the farm. B. Her idea of fun is horse riding. C. She is going to London next week.D. She cannot use Internet at the farm. B Today there are policemen everywhere,but in 1700,London had no policemen at all.A few old men used to protect the city streets at night and they were not paid. About 300 years ago,London was starting to get bigger and more and more people began to live there.The city was very dirty and many people were poor.There were so many thieves who stole money in the streets that people stayed in their homes as much as possible. In 1750,Henry Fielding started to pay a group of people to stop thieves.They were like policemen and were called “Bow Street Runners” because they worked near Bow Street. Fifty years later,there were 120 “Bow Street Runners”,but London had become very big and needed more policemen.So in 1829,the first Metropolitan(or London) Police Force was started with 3,000 officers.Most of the men worked on foot,but a few rode horses.Until 1920 all the police in London were men. Today,London police are quite well paid and for the few police officers who still ride horses,the pay is even better than that for the others. 4.In 1700,the men who protected the streets were paid _______. A.a(chǎn) few B.nothing C.a(chǎn) little D.a(chǎn) lot 5.About 300 years ago,many people _______. A.wanted to leave London B.had big houses in London C.became policemen D.came to live in London 6.People didn’t leave their houses because _______. A.they had no money B.they were afraid of losing money C.the city was not clean D.they liked homes 7.The “Bow Street Runners”________. A.stopped thieves stealing B.stole money C.paid people to steal D.stopped people riding horses 8.Today,police officers who ride horses are paid _______. A.the same as their workmates B.more than their workmates C.half as much as their workmates D.less than their workmates B I have lived in this city for two years.Before that I lived with my family in a village about a hundred miles away from here.Life is very different in the two places,but there is something that I like about each of them. In the village it is quiet since there are not many people.The air is clean,and the view is beautiful.The people there are friendly and helpful to each other.The cost of living is low there.It is comfortable to live in the village.But I also like living in the city.In the city there are interesting things to do all the time.People have a big choice of activities.They can go to the movies or sing songs in karaoke halls.Everything is convenient here.Transportation is efficient with regular schedules,so it is easy to go from one place to another. I am relaxed in the village,but there are good chances for me to work and study in the city.So I will probably work in the city and go on a holiday in the village. 根據(jù)短文內(nèi)容判斷正(T)誤(F)。 9.The writer lives in the city much longer than in the village. 10.People in the city always enjoy clean air and are friendly to each other. 11.There are more activities for people to choose from in the city than in the village. 12.Life is easier and more convenient in the city. 13.The writer likes living both in the village and in the city. IV. 書面表達(dá)。 新學(xué)期開始以來,你們學(xué)校學(xué)生的生活發(fā)生了很大的變化。請(qǐng)根據(jù)以下表格寫一篇英語短文,對(duì)比一下這些變化。 注意:1.短文應(yīng)包括表格中提示的所有內(nèi)容; 2.90詞左右。 過去 現(xiàn)在 課堂上 老師講解知識(shí)點(diǎn),學(xué)生聽講,記筆記,沒有足夠的時(shí)間獨(dú)立思考問題。 老師提出問題,學(xué)生相互討論,并學(xué)會(huì)與他人合作,從而找出解決問題的方法。 課后 大部分時(shí)間用來寫作業(yè)。 豐富多彩的課外活動(dòng),如讀自己喜歡的書,去圖書館或上網(wǎng)查資料等。 ____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ 答案與解析 I. 單項(xiàng)選擇。 1. A。as…as 中間加形容詞或者副詞的原形,chicken是不可數(shù)名詞,因此用much修飾。 2. C。a number of 意為“許多”,后面接可數(shù)名詞的復(fù)數(shù)形式,謂語動(dòng)詞用復(fù)數(shù)形式。 the number of意為“……的數(shù)量”,后接可數(shù)名詞復(fù)數(shù),謂語動(dòng)詞用單數(shù)形式。woman teacher意為“女老師”,變成復(fù)數(shù)時(shí),兩個(gè)名詞都要變成復(fù)數(shù)形式,即“women teachers”。 3. D。It is + adj. + to do sth. 意為“做某事是……的”。 4. C。alone表示“獨(dú)自”的客觀狀態(tài),沒有感情色彩;lonely表示人“孤獨(dú)的”,帶感情色彩。 5. A。句意“小女孩如此害怕,以至于扔下包跑掉了?!?,so...that… 和 too…to…都符合題意,但是that后跟從句,to后跟動(dòng)詞原形,故本題選A。 6. C。句意:“沒有一個(gè)學(xué)生觀察地夠仔細(xì)?!保揎梬atch這一動(dòng)詞,應(yīng)選用副詞。當(dāng)enough用來修飾副詞或形容詞時(shí),應(yīng)放于被修飾的形容詞或副詞之后。 7. D。前一個(gè)分句是最高級(jí)形式,后一個(gè)分句也應(yīng)與其相對(duì)應(yīng)。 8. B。look為系動(dòng)詞,后接形容詞,構(gòu)成系表結(jié)構(gòu);even“甚至”為程度副詞,常用來修飾比較級(jí)。 9. C?!皌he+比較級(jí),the+比較級(jí)”表示“越……,越……”。 10. D?!皁ne of+形容詞最高級(jí)+復(fù)數(shù)名詞”表示“最……之一”。 11. D。used to do sth.表示“過去常常做某事”;be used to doing sth.表示“習(xí)慣于做某事”。 12. D。search for意為“尋找”,符合句意。 13. D。never意為“從不”,seldom意為“很少”,sometimes意為“有時(shí)”,always意為“總是”。根據(jù)句意選D。 14. C。afford to do sth表示“買得起……”。 15. B。marry與get married均不可表示延續(xù),不能與一段時(shí)間連用。be married可延續(xù)。 【真題鏈接】 1. B。本句是含有時(shí)間狀語從句的復(fù)合句,時(shí)態(tài)用法適用“主將從現(xiàn)”原則。主將從現(xiàn)是指在時(shí)間狀語從句和條件狀語從句中,如果主句是一般將來時(shí),從句用一般現(xiàn)在時(shí)表將來。同時(shí),注意從句要使用陳述語序。句意為:—他什么時(shí)候來?—他來的時(shí)候,我會(huì)讓你知道。故選B。 2. A。句意:保障人民的安全和良好的交通秩序是每個(gè)警察的夢(mèng)想。safe安全的;healthy 健康的;busy繁忙的;famous著名的。本題考查形容詞作賓語補(bǔ)足語,結(jié)合句意,故選 A。 3. A。why意為“為什么”;how意為“怎么樣”;what意為“什么”;when意為“什么時(shí)候”。 句意為:你已經(jīng)花了太多的時(shí)間來玩電子游戲。那就是你眼睛會(huì)疼的原因。故選A。 II. 完形填空。 1.B。simple簡(jiǎn)單的;famous出名的;similar相似的;common普遍的。此處表示“他的技術(shù)和美麗的樹聞名四方”,故選B。 2.C。根據(jù)下文出現(xiàn)的apple tree可知此處應(yīng)該填apple。 3.D。sell賣;wash洗;hide隱藏;plant種植。此處指“把它帶回家,然后種植”,故選D。 4.C。tired勞累的;patient耐心的;pleased滿意的;popular流行的,受歡迎的。此處指“亨利對(duì)蘋果樹感到滿意”,故選C。 5.B。learn學(xué)習(xí);wonder想知道,琢磨;realize意識(shí)到;understand理解。此處指“他開始琢磨該把它種在哪里”,故選B。 6.D。put放;cut砍;push推;shake搖晃。此處指怕風(fēng)把蘋果吹落,故選D。 7.A。finally最后;firstly首先;luckily幸運(yùn)地;certainly當(dāng)然。根據(jù)文意可知最后他把樹種在了房子后的角落里,故選A。 8.B。happily高興地;angrily憤怒地;kindly友好地;carelessly粗心地,根據(jù)下文Henry對(duì)Mike說的話可知應(yīng)選B。 9.A。句意為“第三年了,這棵蘋果樹給我?guī)淼闹挥腥~子,其他什么也沒有”。nothing but意為“只有”,故選A。 10.D。根據(jù)前面的cold corner以及后面的warmth可知此處應(yīng)該填的是sunlight“陽光”。 III. 閱讀理解。 A篇 1. A。根據(jù)短文內(nèi)容“Here we are at last!”可知,Jessy現(xiàn)在悉尼,所以這是在悉尼寫的,故選A。 2. B。根據(jù)短文內(nèi)容“We also took a boat ride on the River Seine.”可知,他們是坐船旅行了。故選B。 3. D。根據(jù)短文內(nèi)容“So, today I walked to a little town near the farm where they actually have Internet!”可知,在農(nóng)場(chǎng)里沒有網(wǎng)絡(luò),需要走到農(nóng)場(chǎng)附近的小鎮(zhèn)上。故選D。 B篇 4. B。根據(jù)第一段最后一句“…they were not paid”可知。 5. D。從第二段第一句話“About 300 years ago,London was starting to get bigger and more and more people began to live there.”可知。 6. B。從第二段最后一句話“There were so many thieves who stole money in the streets that people stayed in their homes as much as possible.”可知,街上有許多賊在偷錢以至于人們盡可能多地待在家里。 7. A。根據(jù)第三段的描述可知,Bow Street Runners就像警察一樣阻止賊偷東西。 8. B。根據(jù)短文最后一段“for the few police officers who still ride horses,the pay is even better than that for the others.”可知。 C篇 9. F。由文中第一段開頭兩句“I have lived in this city for two years.Before that I lived with my family in a village”可知作者在鄉(xiāng)村住的時(shí)間更長(zhǎng)。 10. F。文中第二段前幾句“In the village …The air is clean,…The people there are friendly and helpful to each other.”描述了鄉(xiāng)村情況。 11. T。第二段中間“In the city there are interesting things to do all the time.People have a big choice of activities.”提到城市中的活動(dòng)場(chǎng)所比鄉(xiāng)村多。 12. T。文中第二段末“Everything is convenient here.”提到城市比較方便。 13. T。由整篇短文可得出作者的看法。 Ⅳ. 書面表達(dá)。 Great changes have taken place in our studies since the new term. In the past,teachers kept on explaining the knowledge points in class.We students just listened and took some notes.So we didn’t have enough time to think about problems by ourselves.But now teachers show the problems to us first.Then we discuss them for a while in pairs or groups.We try to find out the ways of solving the problems,through which we’ve learnt how to work with others. In the past,we spent most of our time doing our homework after class.But now we have different activities.For example,we can read books we like,go to the library or surf the Internet for useful information and so on.

注意事項(xiàng)

本文(2018-2019學(xué)年九年級(jí)英語下冊(cè) Module 3 Life now and then綜合能力演練(含解析)(新版)外研版.doc)為本站會(huì)員(xt****7)主動(dòng)上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請(qǐng)重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號(hào):ICP2024067431號(hào)-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號(hào)


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺(tái),本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!