歡迎來(lái)到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁(yè) 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

2019-2020學(xué)年新教材高中英語(yǔ) Unit 4 Stage and screen 第四單元檢測(cè)卷 外研版必修第二冊(cè)

  • 資源ID:155591071       資源大?。?span id="ltvnxfp" class="font-tahoma">2.42MB        全文頁(yè)數(shù):20頁(yè)
  • 資源格式: DOC        下載積分:9.9積分
快捷下載 游客一鍵下載
會(huì)員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要9.9積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫(xiě)的郵箱或者手機(jī)號(hào),方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動(dòng)生成)
支付方式: 微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號(hào):
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會(huì)被瀏覽器默認(rèn)打開(kāi),此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁(yè)到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請(qǐng)使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無(wú)水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過(guò)壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒(méi)有明確說(shuō)明有答案則都視為沒(méi)有答案,請(qǐng)知曉。

2019-2020學(xué)年新教材高中英語(yǔ) Unit 4 Stage and screen 第四單元檢測(cè)卷 外研版必修第二冊(cè)

第四單元檢測(cè)卷   時(shí)間:120分鐘   滿分:150分 選擇題部分 第一部分 聽(tīng)力(共兩節(jié),滿分30分) 第一節(jié)(共5小題;每小題1.5分,滿分7.5分) 聽(tīng)力材料 聽(tīng)下面5段對(duì)話。每段對(duì)話后有一個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。聽(tīng)完每段對(duì)話后,你都有10秒鐘的時(shí)間來(lái)回答有關(guān)小題和閱讀下一小題。每段對(duì)話僅讀一遍。 Text 1 M:Excuse me, is this seat taken? W:I don't think so. The man finished his lunch and left a few minutes ago. 1.Where does the conversation probably take place? A.In a library. B.In a restaurant. C.On a bus. 答案:B Text 2 M:Jenny, Merry Christmas. Here is a little gift for you. W:Oh, thank you. Wow, you are so thoughtful! I like pink, and I like silk, so this scarf is perfect for me. 2.What gift did Jenny get? A.Some pink flowers. B.A silk dress. C.A scarf. 答案:C Text 3 M:Kate, do you know we are going to visit Disneyland today? W:Yes, I know. I really want to go with you. But we are going to have a maths exam instead. 3.What will the woman do? A.Visit Disneyland. B.Have a test. C.Go with the man. 答案:B Text 4 W:Why does your father drive you to school in that old car? I know you can afford to buy a nicer one. M:We don't want to waste money. We will buy a new car when we need it. 4.Why does the girl come to school in an old car? A.The old car works well. B.She can't afford a new car. C.The new car is being used by her father. 答案:A Text 5 M:Can you believe this? I locked my keys in the car, and I have to go to the airport to pick up my aunt. W:That's terrible. Do you have spare keys at home? I can drive you home now, if you want. 5.What does the woman mean? A.She has spare keys. B.She has to pick up her aunt. C.She can take the man home to get his keys. 答案:C 第二節(jié)(共15小題;每小題1.5分,滿分22.5分) 聽(tīng)下面5段對(duì)話或獨(dú)白。每段對(duì)話或獨(dú)白后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。聽(tīng)每段對(duì)話或獨(dú)白前,你將有時(shí)間閱讀各個(gè)小題,每小題5秒鐘;聽(tīng)完后,各小題將給出5秒鐘的作答時(shí)間。每段對(duì)話或獨(dú)白讀兩遍。 聽(tīng)第6段材料,回答第6、7題。 Text 6 M:Hello! So, this is your new flat. It's nice, isn't it? W:Well, I like it because it is so convenient. It's only a ten­minute walk to my company from here. M:Wow. How many rooms does it have? W:There are two bedrooms, a large living room, a kitchen, and a bathroom. M:What are you going to do to make them look nice? W:Well, I'm going to paint the walls white, and I'm going to buy some lamps next Sunday. They're going to be pink. M:What about the floor? W:I have bought some brown carpets. They're very easy to clean. M:That sounds good. I'm looking forward to seeing it when it's finished. 6.What's the greatest advantage of the woman's new flat? A.It's very big. B.It's near her workplace. C.She bought it cheaply. 答案:B 7.What will the flat look like when it's finished? A.It will have pink lamps. B.It will have light green walls. C.It will have dark blue carpets on the floor. 答案:A 聽(tīng)第7段材料,回答第8至10題。 Text 7 W:Why haven't you left the office yet? M:I haven't finished my report. W:It's already dark now. M:I will go right after I finish this report. W:But you may miss the beginning of the film. M:Film? What film? W:Didn't I tell you? Oh, my God. I can't believe I forgot it. Mary bought two tickets for tonight's film. And she will be waiting for you at half past eight outside the cinema. M:But I'm not sure whether I will be able to be there on time. W:Why not leave your report until tomorrow? If you're late, she won't be happy. M:I'll have a lot of other work tomorrow. But I guess I can stay up late for the report. W:All right. Just go. I'll turn off the lights for you. 8.When does the conversation probably take place? A.In the morning. B.In the afternoon. C.In the evening. 答案:C 9.Who bought the tickets? A.The woman. B.Mary. C.The man. 答案:B 10.What can we know about the man from the conversation? A.He won't go to bed until he finished writing his report. B.He won't work on his report after the film. C.He will finish his report tomorrow. 答案:A 聽(tīng)第8段材料,回答第11至13題。 Text 8 M:How did you enjoy the movie? W:I thought it was interesting. Sometimes a bit violent. How about you? M:I fell asleep! W:Oh. So you didn't like it? M: I don't really understand why films have to be so long these days. It was just a film about prisons, and it was two and a half hours long! W:Yes, I see your point. M:I lost interest about halfway through. W:Well, next time we'll have to go and see a shorter movie! M:Next time? Great, I love going to the movies. When? W:Let's see what's on. Oh, there's a romantic comedy on. M:That's a good movie for a date! W:All right. Why don't we see it on Friday night? M:Where do you want to sit? W:Near the back. Not in the center. M:OK, done. I'll pick you up at 6:00 pm. The movie starts at 8:00 pm. We should have plenty of time to have dinner. 11.What did the man think of the movie? A.Interesting. B.Too long. C.A bit violent. 答案:B 12.What kind of movie will the two speakers watch next time? A.A horror movie. B.A war movie. C.A romantic comedy. 答案:C 13.When will the two speakers meet on Friday? A.At 6:00 pm. B.At 7:00 pm. C.At 8:00 pm. 答案:A 聽(tīng)第9段材料,回答第14至17題。 Text 9 W:Jack, I find you are a good joke teller. Whenever you tell a joke, people laugh loudly. M:Yeah, that's because I love jokes and I like sharing them with others. W:I like sharing jokes, too. But when I tell jokes to my friends, they don't laugh at all. They try to force a smile, but I can see that they don't think it's really funny. It's so embarrassing. M:I also find sometimes you try to amuse people, but no one laughs. W:It's a complete joke when I tell jokes. M:Maybe you need to change the way you tell jokes. Let me give you some tips. W:Great! M:First, choose the right joke for the right person. You can't expect to amuse people of all ages with one joke. W:Well, yes, you're right. I heard a joke from my friend, and I told it to my mom. My mom didn't understand it at all. M:Yes. Next, don't laugh before you finish the story. I saw you laugh so hard while others didn't know why you were laughing. W:That's my problem. I can't help laughing. M:You may use some body language to help you. W:I'll try. I hope your tips work for me. Thank you. M:You're welcome. 14.What are the speakers talking about? A.How to laugh. B.How to tell jokes. C.How to make people surprised. 答案:B 15.What makes the woman feel embarrassed? A.Her jokes are not appreciated. B.Her friends often laugh at her. C.Her parents don't understand her. 答案:A 16.What does the man suggest to the woman? A.Laughing loudly while telling jokes. B.Telling jokes to the right person. C.Not using body language. 答案:B 17.What can we learn from the conversation? A.The woman doesn't understand her friends at all. B.When the man tells jokes, his friends seldom laugh. C.The man is better at telling jokes than the woman. 答案:C 聽(tīng)第10段材料,回答第18至20題。 Text 10 W:I recently bought an old house, and now I'm trying to fix it up. I'd like to make a few home improvements before I move in. First of all, I'm pulling out all of the old carpet and laying down a new carpet throughout the house. I'm also putting in new light fixtures. The old ones don't light up the rooms very well. Next, I'm changing the entire kitchen by putting in new kitchen cabinets, a new counter top, a new sink and tap. I'm also going to buy new equipment for the kitchen. I'm also thinking about adding a new addition to the house, which would include a new family room and dining area. Outside our back door, I'm going to pick out an area where we can sit, relax, and have barbecues. We will also do something to the yard to beautify things a little. One final thing I need to do is to replace the roof. The old roof is falling off in places, and if I don't replace it, it might start having leaks in the house. By the time I'm finished with these home improvement projects, the place should look as good as new. 18.Why will the speaker put in new light fixtures? A.The old lights don't light up the rooms very well. B.The old lights are all out of fashion. C.There are not enough lights in the house. 答案:A 19.What will the new addition include? A.A family room and a dining area. B.A living room and a toilet. C.A deck and a living room. 答案:A 20.What can we learn from the talk? A.A back door will be added to the house. B.The speaker intends to replace the roof. C.The speaker plans to replace a part of the carpet. 答案:B 第二部分 閱讀理解(共兩節(jié),滿分35分) 第一節(jié)(共10小題;每小題2.5分,滿分25分) 閱讀下列短文,從每題所給的A、B、C和D四個(gè)選項(xiàng)中,選出最佳選項(xiàng)。 A Supreet Kaur, 28, was reporting the Saturday morning bulletin (新聞快報(bào)) for news channel IBC24 in Chhattisgarh, eastern India. She delivered a breaking news report about a car crash and spoke with a reporter on the phone who gave additional details. While the reporter didn't identify the three victims by name, there were enough details for Kaur to realise her Husband, Harshad Kawade, had been killed. She knew he had been travelling on the same road, at the same time with four friends in the same type of car identified in the accident—a Renault Duster. But brave Kaur kept her professionalism and continued to read the headlines for another ten minutes—before breaking down in tears off camera. Colleagues were full of admiration for the way the 28­year­old mother of one handled the situation. One editor told the Indian Express: “It clearly shows her sense of duty and professionalism that she continued and kept calm for another 10 minutes. The moment the cameras were off she began calling her relatives and broke down. She left for the accident site after that. Kaur has worked with us for nine years and is one of the most popular news presenters in the State.\” “We stand with our colleague in pain.” Another colleague told the Hindustan Times: “She is an extremely brave lady. We are proud of her as a news presenter, but what happened today has left us in shock.” Viewers on social media were also full of praise for the way Kaur calmed herself down. 篇章導(dǎo)讀:本文是一篇記敘文,印度一名女主播Supreet Kaur在播報(bào)一條車(chē)禍消息時(shí),發(fā)現(xiàn)其中一名死者是自己的丈夫。但是勇敢的Kaur展現(xiàn)出了她的專業(yè)性,繼續(xù)播報(bào)了10分鐘的新聞,之后才失聲痛哭。同事們對(duì)這位28歲的母親的所作所為感到自豪與欽佩。 21.What happened to Supreet Kaur's husband? A.He was murdered. B.He died in a car crash. C.He killed 3 people by accident. D.He got lost when travelling with friends. 答案:B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一段中的“She delivered a breaking news report about a car crash ... there were enough details for Kaur to realise her Husband, Harshad Kawade, had been killed.”可知,Supreet Kaur的丈夫在車(chē)禍中去世。故選B項(xiàng)。 22.Right upon learning what happened to her husband, Supreet Kaur ________. A.doubted the truth of the news B.kept calm and continued her work C.rushed to the accident site at once D.burst into tears before the camera 答案:B 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段可知,知道了丈夫的死,Kaur還是保持冷靜,繼續(xù)工作。故選B項(xiàng)。 23.What's the theme of this passage? A.Friendship. B.Teamwork. C.Understanding. D.Professionalism. 答案:D 主旨大意題。通讀全文可知,本文主要講述了印度女主播Supreet Kaur在播報(bào)一條車(chē)禍消息時(shí),發(fā)現(xiàn)其中一名死者是自己的丈夫還能保持鎮(zhèn)靜繼續(xù)工作,勇敢的她表現(xiàn)出了她的專業(yè)性。故D項(xiàng)符合題意。 B A new study suggests that the more teenagers watch television, the more likely they are to develop depression (抑郁癥) as young adults. The researchers used a national long­term survey of adolescent (青少年的) health to survey the relationship between media use and depression. They based their findings on more than 4,000 adolescents who were not depressed when the survey began in the year 2000. As part of the survey, the young people were asked how many hours of television or videos they watched daily. They were also asked how often they played computer games and listened to the radio. Media use totaled an average of five and one­half hours a day. More than two hours of that was spent watching TV. Seven years later, in 2007, more than seven percent of the young people had signs of depression. The average age at that time was twenty­one. The researchers say they did not find any such relationship with the use of other media such as movies, video games or radio, etc. But the study did find that every extra hour of television meant an eight percent increase in the chances of developing signs of depression. Young men were more likely than young women to develop depression given the same amount of media use. The study didn't explore if watching TV causes depression. But one possibility is that it was taking time away from activities that could help prevent depression. Last December, the journal Social Indicators Research published a study of activities that help lead to happy lives. Sociologists from the University of Maryland found that people who describe themselves as happy spend less time watching television than unhappy people. The study found that happy people are more likely to be socially active, to read, to attend religious services and to vote. 篇章導(dǎo)讀:本文是一篇說(shuō)明文。一項(xiàng)研究發(fā)現(xiàn)青少年時(shí)看電視時(shí)間越長(zhǎng),長(zhǎng)大后越容易有抑郁癥困擾。文章建議年輕人要多參加戶外活動(dòng),避免抑郁。 24.We can learn from the survey that of all the media use ________. A.computer games are teenagers' favorite B.most teenagers prefer to listen to the radio C.teenagers enjoy watching TV very much D.newspaper is not included in the survey 答案:C 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段最后兩句“Media use totaled an average of five and one­half hours a day. More than two hours of that was spent watching TV.”可知,年輕人每天使用媒體的平均時(shí)間是5個(gè)半小時(shí),其中超過(guò)兩個(gè)小時(shí)的時(shí)間被用在了看電視上,說(shuō)明年輕人非常喜歡看電視。 25.According to the passage, what kind of activity may help prevent depression? A.Taking part in sports. B.Playing computer games. C.Listening to the radio. D.Watching movies. 答案:A 推理判斷題。根據(jù)倒數(shù)第二段最后一句“But one possibility is that it was taking time away from activities that could help prevent depression.”可知,年輕人使用媒體的時(shí)間是從其他可以防止抑郁的活動(dòng)里拿出來(lái)的。B、C、D三項(xiàng)是使用媒體的內(nèi)容,A項(xiàng)是非媒體的其他活動(dòng),故A項(xiàng)符合題意。 26.We can conclude that a teenager should ________. A.play more video games instead of watching TV B.a(chǎn)ttend religious services and care for politics C.be more active in reading and studying D.be active in taking part in outdoor activities 答案:D 推理判斷題。根據(jù)最后一段第一句可知要多參加戶外活動(dòng)來(lái)避免抑郁。 C Lady Gaga's latest film became an instant hit over the weekend, helping push theaters to an October ticket­selling record. A Star Is Born, actor­turned­director Bradley Cooper's remake of a Hollywood classic in the late 1930s, went beyond the previous expectations of movie analysts by roughly 30 percent. The original production is such a great Hollywood myth that it's no wonder Hollywood keeps telling it. Whatever the era, the director or the headliners, it tells the story of two lovers on dramatically different paths: a famous man who's racing to the bottom and a woman who's soaring to the top. Mr Cooper does a lot right in this movie A Star Is Born, beginning with the casting of Lady Gaga, whose relaxing, naturalistic performance is the key to the movie's force. A post­Madonna pop artist was known for her elaborate (精心制作的) makeup and costumes, which she adopted no more here. This unmasking of Lady Gaga makes her character seem genuine or say natural, a quality that the movie is in favor of and that serves as a kind of everlasting first principle. 篇章導(dǎo)讀:本文是一篇說(shuō)明文,主要介紹了A Star Is Born這部電影的相關(guān)情況。 27.What does the author think of the new movie? A.Boring. B.Recommendable. C.Ridiculous. D.Amusing. 答案:B 推理判斷題。通讀全文可知,作者對(duì)這部電影尤其是主演Lady Gaga自然、真誠(chéng)的表演是持肯定態(tài)度的。由此可推知,作者認(rèn)為這部新電影是值得推薦的。 28.The underlined word “soaring” in the third paragraph probably means ________. A.rising B.singing C.running D.shouting 答案:A 詞義猜測(cè)題。根據(jù)第三段中的“it tells the story of two lovers on dramatically different paths: a famous man who's racing to the bottom and a woman who's soaring to the top”可知,在完全不同的兩條道路上的兩個(gè)愛(ài)人,其中這個(gè)有名的男人一直在走下坡路,因此這個(gè)女人應(yīng)該是一直在向上發(fā)展。由此可推知,畫(huà)線詞意為“上升”,故選A。 29.What can we learn about the movie? A.The remakes of the movie adopt different plots. B.The movie tells the story of two friends on different paths. C.Natural performance is considered as the only principle in this movie. D.The movie is more impressive than what movie analysts expected. 答案:D 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段中的“went beyond the previous expectations of movie analysts by roughly 30 percent”可知,這部電影給人的印象比電影分析師預(yù)期的要好。 30.What is the best title for the passage? A.A Hollywood Movie—A Star Is Born B.Lady Gaga Is on the Edge of Potential Oscar Glory C.A Latest Film of Lady Gaga Won the Oscar Award D.The Box Office of Bradley Cooper's New Movie 答案:A 標(biāo)題判斷題。根據(jù)對(duì)全文的整體理解可知,這篇文章主要講述了A Star Is Born這部影片的相關(guān)內(nèi)容,故A項(xiàng)最適合作為文章標(biāo)題。 第二節(jié)(共5小題;每小題2分,滿分10分) 根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。 How to Do Man­on­the­Street Interviews The man­on­the­street interview is an interview in which a reporter hits the streets with a cameraman to interview people on the spot. __31__ But with these tips, your first man­on­the­street interview experience can be easy. ?When your boss or professor sends you out to do man­on­the­street interviews for a story, think about the topic and develop a list of about ten general questions relating to it. For example, if your topic is about environmental problems in America, you might ask, “Why do you think environmental protection is important in America?” __32__ ?Hit the streets with confidence. __33__ Say, “Excuse me, I work for XYZ News, and I was wondering if you could share your opinion about this topic.” This is a quick way to get people to warm up to you. ?Move on to the next person if someone tells you she is not interested in talking on camera. Don't get discouraged. ?__34__ Each interview that you get on the street shouldn't be longer than ten minutes. As soon as you get the answer you need, move on to the next person. Make sure that as you go from interview to interview, you are getting a variety of answers. If everyone is giving you the same answer, you won't be able to use it. A safe number of interviews to conduct is about six to ten. __35__ ?If your news station or school requires interviewees to sign release forms to appear on the air, don't leave work without them. A.Limit your time. B.As you approach people, be polite. C.If you don't own a camera, you can buy one. D.For new reporters, this can seem like a challenging task. E.To get good and useful results, ask them the same question. F.That number of interviews should give you all the answers you need. G.With a question like this, you will get more than a “Yes” or “No” reply. 篇章導(dǎo)讀:本文是一篇說(shuō)明文。文章主要介紹了如何進(jìn)行街頭采訪。 31.D 根據(jù)設(shè)空處后一句“But with these tips, your first man­on­the­street interview experience can be easy.”可知,D項(xiàng)“對(duì)于新記者來(lái)說(shuō),這似乎是一項(xiàng)具有挑戰(zhàn)性的任務(wù)”符合語(yǔ)境。D項(xiàng)中的“new reporters”和設(shè)空處下一句中的“your first man-on-the street interview”對(duì)應(yīng),故選D。 32.G 根據(jù)前面的“develop a list of about ten general questions relating to it”和“you might ask ... ”可知,G項(xiàng)“問(wèn)這樣的問(wèn)題,你將得到的不再僅僅是‘是’或‘否’的回答”符合語(yǔ)境。 33.B 根據(jù)后面的“Excuse me, ... and I was wondering if ... ”和“get people to warm up to you”可知,B項(xiàng)“當(dāng)你接近別人時(shí),要有禮貌”符合語(yǔ)境。 34.A 此處是段落主題句,根據(jù)后面的“Each interview that you get on the street shouldn't be longer than ten minutes.”可知,本段主要談?wù)摰氖恰跋拗颇愕牟稍L時(shí)間”。 35.F 根據(jù)設(shè)空處前一句“A safe number of interviews to conduct is about six to ten.”可知,F(xiàn)項(xiàng)“這樣采訪的次數(shù)會(huì)給你所有你需要的答案”符合語(yǔ)境。F項(xiàng)中的關(guān)鍵詞“number”和設(shè)空處前一句的關(guān)鍵詞“number”呼應(yīng),故選F。 第三部分 語(yǔ)言運(yùn)用(共兩節(jié),滿分45分) 第一節(jié) 完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿分30分) 閱讀下面短文,從短文后各題所給的A、B、C和D四個(gè)選項(xiàng)中,選出可以填入空白處的最佳選項(xiàng)。 It was a cool October evening. Excitement and family members __36__ the hall. I was only a 7­year­old girl, but I was the center of __37__. Finally, after weeks of preparation, I would __38__ all my hard work in a dance of performance. Everything would be __39__—so I thought. I waited backstage all __40__ in my black tights with a golden belt. In a loud and clear voice, the master of ceremonies __41__ that my class was next. My dance class was doing a routine on wooden boxes two feet by two feet, facing the __42__. All I had to do in the next move was to put one foot on the box next to mine and keep my other foot on my box. It really was an __43__ move. I was concentrating so much, __44__ the huge smile on my face and holding my head up that I did not look __45__ I was going. I missed my partner's box altogether and __46__.There I was standing on the stage floor when my classmates were on top of their boxes. I could hear giggles (咯咯笑) coming from the audience, and I felt the __47__ rush to my face. I remembered my dance teacher had told us, “If you make a mistake, keep smiling so the audience wi

注意事項(xiàng)

本文(2019-2020學(xué)年新教材高中英語(yǔ) Unit 4 Stage and screen 第四單元檢測(cè)卷 外研版必修第二冊(cè))為本站會(huì)員(nu****n)主動(dòng)上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請(qǐng)重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號(hào):ICP2024067431號(hào)-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號(hào)


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺(tái),本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!