歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

外研版英語選修七練習:module 5 【第2課時】含答案

  • 資源ID:62273815       資源大小:71KB        全文頁數(shù):6頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:10積分
快捷下載 游客一鍵下載
會員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要10積分
郵箱/手機:
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機號,方便查詢和重復下載(系統(tǒng)自動生成)
支付方式: 微信支付   
驗證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會被瀏覽器默認打開,此種情況可以點擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

外研版英語選修七練習:module 5 【第2課時】含答案

精品資料 Module 5  第二課時 Ⅰ.單詞拼寫 1.He got injured in his leg and was ________(瘸的) from then on. 2.Usually a wooden b________(桶) is used to hold water or other liquid. 3.She turned to face him, her anger ________(顯然) gone. 4.I heard a noise and sat upright, my body ________(僵直的) with terror. 5.Sunlight ________(穿透) the heavy mist at noon. 6.Li Ping's grandparents were peasants and they f______ for the whole life in the country. 7.My car's broken and now is at the g________. 8.Before sweeping the floor, the boy ________ some water on it. 9.Rings and necklaces made of precious metals belong to j________. 10.“F________ your seat belt when driving,” my father told me. 答案:1.lame 2.bucket 3.apparently 4.rigid 5.pierced 6.farmed 7.garage 8.splashed 9.jewellery 10.Fasten Ⅱ.翻譯句子 1.倫敦位于泰晤士河畔,人口700萬。(have a population of) ________________________________________________________________________ 2.她拔牙時痛得叫了起來。(in pain) ________________________________________________________________________ 3.你必須學著適應鄉(xiāng)下的生活。(adjust) ________________________________________________________________________ 4.晚飯后媽媽讓我把所有的椅子折疊起來。(fold up) ________________________________________________________________________ 5.做好準備,一旦有事,馬上出動。(set off) ________________________________________________________________________ 答案:1.London lies on the River Thames and has a population of seven million. 2.She cried in pain when her tooth was pulled out. 3.You must learn to adjust yourself to the country life. 4.After dinner, mother asked me to fold up all the chairs. 5.Get prepared so that you can set off immediately if something happens. Ⅲ.句型轉換 1.If more time had been given,we could have done it better. →________ more time,we could have done it better. →More time ________, we could have done it better. 2.When it is seen from the top of the hill, the park looks even more beautiful. →________ from the top of the hill, the park looks even more beautiful. →________ from the top of the hill,we find the park even more beautiful. 3.As he was well known for his expert advice, he was able to help a great number of people with their private affairs. →________ ________ for his expert advice,he was able to help a great number of people with their private affairs. 4.Because they were tired out,they stopped to have a rest. →________ ________, they stopped to have a rest. 5.Surprised at what had happened, Tom didn't know what to do. →________ ________ ________ ________ at what had happened,he didn't know what to do. 6.I won't attend his birthday party unless I am invited. →I won't attend his birthday party ________ ________. 答案:1.Given;given 2.Seen;Seeing 3.Well known  4.Tired out 5.Because Tom was surprised 6.unless invited Ⅳ.閱讀理解 A Without proper planning, tourism can cause problems. For example, too many tourists can crowd public places that are also enjoyed by the inhabitants of a country. If tourists create too much traffic, the inhabitants become annoyed and unhappy. They begin to dislike tourists and to treat them impolitely. They forget how much tourism can help the country's economy. It is important to think about the people of a destination country and how tourism affects them. Tourism should help a country, keep the customs and beauty that attract tourists. Tourism should also advance the wealth and happiness of local inhabitants. Too much tourism can be a problem. If tourism grows too quickly, people must leave other jobs to work in the tourism industry. This means that other parts of the country's economy can suffer. On the other hand, if there is not enough tourism, people can lose jobs. Businesses can also lose money. It costs a great deal of money to build large hotels, airports, air terminals, first­class roads, and other support facilities(配套設施)needed by tourist attractions. For example, a major international class tourism hotel can cost as much as 50 thousand dollars per room to build. If this room is not used most of the time, the owners of the hotel lose money. Building a hotel is just a beginning. There must be many support facilities as well, including roads to get to the hotel, electricity, sewers to handle waste, and water. All of these support facilities cost money. If they are not used because there are not enough tourists, jobs and money are lost. 1.Which of the following do you think has been discussed in the part before this selection? A.It is extremely important to develop tourism. B.Building roads and hotels is essential. C.Support facilities are highly necessary. D.Planning is of great importance to tourism. 答案:D 本文一開始便講如果沒有適當?shù)挠媱潱糜螛I(yè)會帶來的各種問題,可見前文敘述適當計劃的好處,以正反兩方面來闡述。 2.The underlined word“inhabitants” (in Paragraph 1 ) probably means________. A.tourists B.passengers C.population D.citizens 答案:D 文中提到太多游客來該國inhabitants喜歡的地方,可見它指本國本土的居民。 3.Too much tourism can cause all these problems EXCEPT ________. A.a(chǎn) bad effect on other industries B.a(chǎn) change of tourists' customs C.over­crowd of places of interest D.pressure on traffic 答案:B 本文提到旅游業(yè)過于興旺會帶來的各種后果中提到了A、C、D,但沒有說會改變游客的風俗習慣。 4.It can be inferred from the text that________. A.the author doesn't like tourism developing so fast B.local people will benefit from tourist attraction C.other parts of a country's economy won't benefit from tourism much D.we can't build too many support facilities 答案:B 從文中的講述可以推知,旅游業(yè)會使當?shù)厝双@益。 B Puerto Rico(波多黎各)may be part of the USA but its music and dance is a mixture of both Spanish and American rhythms. The country, as a result, is a mixture of very new and very old. It exhibits the open American way of life yet remains the more formal Spanish influences. This is reflected in the architecture, not just the difference between the old and the modern in urban areas but also in the countryside, where older buildings sit side by side with schools and houses. It is found in the cooking, too many fast food restaurants together with local cooking which has its roots in the mixture of culture of all the Caribbean and in the music, where rock music is played in beach resorts(圣地)but in the hilly center, Puerto Rican music can be heard. Old volcanic mountains, long motionless, take up a large part of the center, with the highest peak, Cerro de Punta, at 1,338 m in the Cordillera. The mountains are surrounded by a coastal plain with the Atlantic shore beaches cooled all the year round by trade winds(信風). The population is 3.8 million, of which about 1.5 million live in San Juan, although about another two million Puerto Ricans live in the USA. Average life is 73.8 years and GDP per person is US $ 12,212, the highest in Latin America, although not up to the level of mainland USA. The people are largely a mixture of Amerindian, Taino­Arawak, Spanish and African. Most Puerto Ricans do not speak English and less than 30% speak it fluently(流利地). Second generation Puerto Ricans who were born in New York, but who have returned to the island, are called Nuyoricans(新波多利哥人). The people are very friendly and hospitable but there is crime, linked to drugs and unemployment. 5.It can be inferred from the passage that________. A.Puerto Rico belongs to the USA B.Puerto Rico is part of Spanish C.Puerto Rico is an independent country D.Puerto Rico has the highest peak in Latin America 答案:A 細節(jié)理解題。波多黎各是南美洲的島嶼,屬于美國。由首句Puerto Rico may be part of the USA得出。 6.The underlined word“It”in the first paragraph refers to________. A.the country B.a(chǎn) result C.a(chǎn) mixture of very new and very old D.Puerto Rico 答案:C 語意理解題。應向前找,再向后看看it代表的內(nèi)容,此處是指既古老又現(xiàn)代的混合體。It在句中作代詞,指代前一句中的名詞或短語,首先可以排除B。a result,因為“as a result”是插入語,A項the country雖然意思正確,但與C項相比就相對間接了;而D項Puerto Rico比A項更加間接,故排除。 7.What's the character of the culture of Puerto Rico? A.Either new or old. B.A mixture of different peoples. C.Too many fast food restaurants. D.Either Spanish or American. 答案:B 推理判斷題。波多黎各文化的特點是西班牙、美國等不同民族的混合,由第一段可以得出。A項和D項是兩者中的選擇而不是結合,C項屬細節(jié)。 8.What are the disadvantages of Puerto Rico? A.Too many Puerto Ricans live in the USA. B.Few people in Puerto Rico can speak English. C.Puerto Rico's GDP is lower than that of the USA. D.Social problems connected with drugs and lack of jobs. 答案:D 細節(jié)理解題。文中作者提到的不利因素——與毒品和失業(yè)相關的犯罪。即把犯罪概括為社會問題。 Ⅴ.短文填空 根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項中選出能填入空白處的最佳選項。選項中有兩項為多余選項。 We'd better develop our interest in English at the beginning of our study. __1__ We may feel good when we can say something simple in English. __2__ So we must make some plans before study. And we should certainly carry out these plans in our study. __3__ Our notes are much thinner than the books so that we can learn them by heart easily and can often review and read them. We may also record our notes on tapes so as to listen to them easily. Reading a newspaper is the best thing to improve your English. __4__ It will help you keep in touch with a lot of subjects in English. __5__ Learn by heart the whole sentences and the phrases that contain the new words so that we may know how to use the words. If time permits,we may read a mini Chinese­English dictionary carefully from cover to cover, which may help us widen our sight and master knowledge in all ways. A.Read a little from a newspaper every day. B.Don't read books without making notes. C.Carefully write an e­mail in English. D.It's easy to develop an interest in English study. E.The more, the better. F.Plans are always very necessary. G.Never just memorize single English words. 答案:1~5 DFBAG Ⅵ.書面表達 假設你是李華,你的朋友李雷打算去臺灣旅游,特來信向你了解臺灣島的有關情況。請根據(jù)下列請示,用英文寫一封回信,并祝他旅途愉快。 1.臺灣島是我國最大的島嶼,位于福建省的東南,北臨東海,東臨太平洋,西南面被南海環(huán)抱; 2.臺灣島面積約三萬六千平方千米,人口兩千多萬; 3.自然資源豐富,香蕉、大米、茶葉等農(nóng)產(chǎn)品馳名中外; 4.風景優(yōu)美,氣候宜人,世界各地的游客紛至沓來。 注意:1.詞數(shù)120左右;2.信的格式及開頭已為你寫好,但不計入總詞數(shù);3.可根據(jù)內(nèi)容要點適當增加細節(jié),使行文連貫,符合邏輯。 Dear Li Lei, I'm glad to know that you're going to Taiwan Island.______________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Yours, Li Hua 參考范文: Dear_Li_Lei, I'm_glad_to_know_that_you're_going_to_Taiwan_Island. I'd like to give you a brief introduction to it. Taiwan Island is the largest island in our country and it lies on west of the Pacific Ocean. It lies on the south of the East Sea and the South Sea surrounds its southwest. It is located to the southeast of Fujian Province. Taiwan has an area of about 36,000 square kilometres and it has a population of over 20,000,000. It's rich in natural resources. Agricultural products are famous both at home and abroad, such as bananas, rice, tea and so on. The scenery is so beautiful and the climate is so pleasant that travelers from all over the world go there for a visit. I'm sure you'll have a good time there. Yours, Li_Hua 最新精品英語資料

注意事項

本文(外研版英語選修七練習:module 5 【第2課時】含答案)為本站會員(仙***)主動上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng)(點擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因為網(wǎng)速或其他原因下載失敗請重新下載,重復下載不扣分。




關于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  sobing.com 裝配圖網(wǎng)版權所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!